Captured by Lars

Home - Captured by Lars

Lars van Eeden Petersman is een foto/videograaf die werkt onder de naam Captured By Lars. Wat begon als een leuke hobby veranderde al snel in een passie voor het perfecte plaatje. En dat is te zien, Lars gaat tot het uiterste om jouw bedrijf, evenement of product te vertalen in beelden. Wij mochten Lars van een nieuwe website voorzien, lees hieronder hoe dat is verlopen of klik op “bekijk website”.

Lars van Eeden Petersman

Eigenaar Captured by Lars

Mijn naam is Lars van Eeden Petersman, ik ben een foto/videograaf en heb een pracht website gemaakt door de heren van Rubrix Creations. Geluk stond aan mijn kant, want ik ben namelijk de gelukkige winnaar van de openingsactie “win een gratis website”. Na het winnen van de actie ging onze samenwerking van start. Omdat we ons in een periode van corona bevonden, vonden de meeste meetings plaats via Teams. Tijdens de meetings werden doelgerichte vragen gesteld om te achterhalen wie ik ben en wat ik precies wilde. Het resultaat is een prachtige website! Vanwege mijn werk met diverse klanten moet mijn website ook regelmatig bijgewerkt worden. Dit gaat super snel en ik hoef er (bijna) niks voor te doen. Ik stuur mijn foto’s/video’s naar de mannen toe, en binnen no-time is mijn website bijgewerkt.

Aanpak

01

Zoals eerder te lezen, is Captured by Lars de gelukkige winnaar van onze openingsactie geworden. De uitdaging startte vanzelfsprekend met een luchtige kennismaking. Allereerst zijn we in gesprek gegaan over het bedrijf Captured by Lars: wie is Lars en waar staat zijn bedrijf voor? Op deze manier konden we beginnen met het ontwikkelen van een idee: Captured by Lars online een gezicht geven.

02

Een goede website valt of staat bij het design. Wanneer je werkt met een fotograaf, is er aan beeldmateriaal geen gebrek. Legio opties dus om een website te maken die écht de identiteit van het bedrijf weerspiegelt. Dit maakte de designfase een erg leuke stap, de uitdaging zat in het ontwerpen van een goede portfolio pagina, zodat Lars zijn werk voor zich laten spreken.

03

Met een duidelijke planning en vastgestelde evaluatiemomenten hebben we niets aan het toeval over gelaten. Tijdens het hele proces is er nauw contact geweest over de ontwikkeling van de website, waardoor niemand voor onverwachte verrassingen kwam te staan. We hebben de website volledig SEO-proof ontwikkeld en geoptimaliseerd totdat de site zo snel als het licht was. Het heeft zijn vruchten af geworpen: Captured by Lars heeft een website waarop hij zijn verhaal vertelt en waar hij zijn werk in een prachtige digitale etalage kan stallen.

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.