Carolus Bewind

Home - Carolus Bewind

Carolus Bewind is een bewindvoerdersonderneming en werkt vanuit de volgende missie: “Wij willen onze bijdrage leveren aan een maatschappij waarin elk individu zonder financiële zorgen kan leven”. De missie vat samen waar Carolus Bewind voor staat en wat het te bieden heeft: hoogwaardige financiële hulpverlening (zowel beschermingsbewind als budgetbeheer), op een persoonlijke en betrokken manier.

Jan Willem van Vlijmen

Founder Carolus Bewind

Wij zijn heel blij met onze nieuwe website! De wijze waarop Rubrix Creations deze, in nauw overleg met ons heeft ontwikkeld was zeer prettig, deskundig en professioneel. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen, de website straalt precies uit waar Carolus Bewind voor staat.

Aanpak

01

Carolus Bewind ging als bedrijf een nieuwe fase in, met een nieuwe naam en een geheel nieuwe huisstijl. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij en wij mochten hen hierbij helpen. De eerste fase hebben wij gebruikt om kennis te maken met het team achter Carolus Bewind en wat de drijvende kracht is.

02

Bij de diensten die Carolus Bewind uitvoert, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de mensen die de site bezoeken. Dit kunnen enorm diverse mensen zijn, van alle soorten opleidings- en kennisniveaus. Een rustgevend design waarin de belangrijkste informatie eenvoudig te vinden is was daarom het streven.

03

Het resultaat is een professionele, rustige website met een krachtige uitstraling. Gedurende het hele proces is er nauw contact geweest, vanaf de eerste tot de laatste stap. We hebben de website meermaals samen doorgelopen, totdat de klant tot op het laatste detail tevreden was. Want, wij zijn pas klaar als álles naar wens is.

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.