Pas Panelen

Home - Pas Panelen

Pas Panelen is een producent van sandwichpanelen en is opgericht in 1996. Door de jarenlange ervaring is er binnen de organisatie veel waardevolle productkennis aanwezig. Sinds de overname in 2017 is het bedrijf hard gegroeid. Tegenwoordig wordt Pas Panelen geleid door de jonge eigenaren Aron Gorissen en Jonathan Schuilenburg. Een nieuw pand, uitbreiding van de productiecapaciteit, extra medewerkers, nieuwe klantsegmenten; de ambities bij Pas Panelen zijn groot.

Aron Gorissen

Directeur Pas Panelen

In onze traditionele branche is de scheidslijn tussen wat je wel en niet kunt laten zien erg dun. De mannen van Rubrix voelden dit feilloos aan en zochten samen met ons naar de juiste professionele, zakelijke en toch innovatieve uitstraling die wij online nodig hadden.

Aanpak

01

Alle begin is moeilijk, dat gold ook zeker voor Pas Panelen. Want waar zijn enorm ambitieus en vooruitstrevend zijn, ontbrak het aan kennis van de online wereld. Voor Pas Panelen was het lastig om een begin te maken en daar zijn wij bijgesprongen. In de eerste fase hebben we veel gesproken over de branche. Want, wanneer wij begrijpen hoe de branche in elkaar steekt, kunnen we kijken hoe we het publiek het best kunnen bereiken en waar de kansen liggen.

02

Toen we eenmaal helder hadden hoe de branche in elkaar steekt, wat je traditioneel gezien wel en niet los kan laten en hoe Pas Panelen hun missie “Wij veranderen de wereld van de sandwichpanelen” online vorm kan geven, hebben we dat vertaald in het design. Dit was een gestroomlijnd proces met vaste contactmomenten en waarbij feedback hoog in het vaandel stond.

03

Het resultaat is een prachtige website die precies uitstraalt wat voor ogen was. Het is inmiddels niet alleen bij een website gebleven, maandelijks werken wij samen om nieuwe referenties en kennisartikelen te ontwikkelen. Dit is allemaal onderdeel van de SEO strategie. De eerste mooie resultaten zijn inmiddels gehaald, met hoog rankende artikelen en een duidelijk versterkt domein.

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiƫle klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.