Development

Home - Development

Webdevelopment, letterlijk vertaald: website ontwikkeling. En, zo moet je het uit eindelijk ook zien. Een nieuwe website is een ware ontwikkeling voor je bedrijf, als het een goede website is natuurlijk. Goed webdevelopment is een vak apart, je website kan er nog zo mooi uit zien op het eerste oog, maar hoe is de gebruikservaring? Hoe steekt de flow door je website in elkaar en is je website snel en responsive? Zomaar wat vragen waar wij het antwoord altijd op klaar hebben.

Producten

Naast websites bouwen we ook webshops, landingspagina’s en portalen. Bij die eerste twee komt onze expertise op het gebied van conversieoptimalisatie optimaal tot recht. Want, het doel van een webshop of landingspagina is natuurlijk het behalen van conversies. En laten wij nou precies weten wat je daarvoor moet doen!

Websites

Een website is het visitekaartje van je bedrijf. Goed webdevelopment is onmisbaar voor het creëren van een state of the art website, waarmee je de juiste indruk wekt bij (potentiële) klanten. Onze strakke designs en development-expertise geven jouw organisatie een snelle, gebruiksvriendelijke en vindbare website.

Webshops

De eerste indruk wordt binnen 50 milliseconden gevormd en 52% van de bezoekers verlaat je webshop zonder door te klikken. Wil je een goed converterende webshop? Zorg voor een goede eerste indruk! Met onze expertise en jouw wensen maken we samen een shop die je cijfers laat stijgen en het gezicht vormt van jouw brand.

Portalen

Je kunt ook bij ons terecht voor portalen. Klantportalen om jouw klanten nog beter in hun behoefte te kunnen voorzien en de klantervaring te verbeteren, maar ook portalen om het werk binnen je organisatie gemakkelijker te maken. Soms is er technisch meer mogelijk dan je denkt, laten we het eens bespreken!

Proces

Bij deze kunnen we alvast verklappen dat elk development traject uniek is. Toch zijn er een aantal stappen die we nemen om het volledige traject gestroomlined te laten lopen. Zo is zowel voor jouw, als ook voor ons, duidelijk waar we staan en wat we van elkaar kunnen verwachten.

01

Introductie

Voordat wij al onze beloften inlossen, gaan we eerst met je in gesprek. We willen al jouw wensen en dromen weten, zodat we precies weten wat jij voor ogen hebt. Uiteraard denken wij vanuit onze expertise met je mee om jouw idee nog meer te finetunen. Wij houden van directheid, structuur en duidelijkheid. Daarom maken wij graag afspraken en ontvang je van ons een heldere planning, zodat het proces vlekkeloos verloopt. Als we er samen uit zijn, gaan we aan de slag met het design.

02

Design

Het design is zoals beloofd altijd responsive en toegankelijk op elk device. Vanwege onze expertise in websiteconversies, houden wij in het design altijd rekening met de beste pagina lay out, om jouw website maximaal te laten converteren. Ben jij tevreden met het design? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag om het te realiseren!

03

Development

In de meeste gevallen brengen we het design tot leven in WordPress. Wij gebruiken NOOIT templates, maar bouwen alles helemaal zelf. Hiermee snijdt het mes aan twee kanten: zo houden we jouw website zo uniek en snel mogelijk. We optimaliseren alle content op de website en zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit. Als de website helemaal af is, gaan we massaal testen. Dit doen we met zijn allen totdat we zeker weten dat de website helemaal naar wens is.

04

Livegang

Een Rubrix website wordt standaard SEO-proof gemaakt. Dat wil zeggen dat de website aan alle technische voorwaarden voldoet om goed vindbaar te worden in Google en andere zoekmachines. Ben jij een échte winnaar en wil je alles uit de kast halen om je SEO score zo hoog mogelijk te krijgen? Dan helpen we je graag met onze Online Marketing.

Website check

Twijfel over je huidige website? Wij doen een gratis onafhankelijke analyse. Vul je gegevens in en ontvang het rapport. 

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.