Diensten

Om jouw organisatie ijzersterk op de kaart te zetten duiken wij in jouw bedrijfsprocessen, bedrijfscultuur, missie, visie en strategie. Wij stellen de juiste vragen om jouw organisatie te analyseren. Met deze kennis visualiseren wij jouw identiteit op unieke wijze. Ook zorgen wij ervoor dat jouw online processen worden geautomatiseerd, zodat jij kan blijven waar je goed in bent. Onze diensten vullen elkaar perfect aan, echter zijn ze ook los van elkaar beschikbaar.

Webdesign

Elke organisatie is uniek! Gun jezelf een webdesign dat in dienst staat van de waarden die jouw bedrijf wil uitstralen. 

Webdevelopment

Sneller dan het licht, schaalbaar en responsive. Ons webdevelopment vormt de perfecte basis voor jouw online succes.

Online Marketing

Jouw bedrijf online in de picture zetten? Word gezien op social media en scoor in Google. Boost je online rendement.

Webhosting

Landweg in Groningen of knooppunt Hoevelaken om 17.05? Hoeveel verkeer je website ook trekt, wij houden hem in de lucht.

Roadmap

 • Kennismaking

  Wij willen jouw organisatie zo goed mogelijk leren kennen. Dit proces starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin stellen we jouw online doelen vast. We brengen jouw wensen in kaart en starten met het uitwerken van een paginastructuur. 

 • Design

  Op basis van de paginastructuur starten we met het designen van jouw website. Dit doen wij op basis van jouw huisstijl. Wanneer je nog geen huisstijl hebt, ontwerpen wij die voor je. Binnen het design nemen wij alle gewenste functionaliteiten mee, zo krijg je een volledig beeld van de uiteindelijke website. Ook maken we gebruik van geschikt beeldmateriaal. Indien nodig, kunnen wij het gewenste beeldmateriaal samen met jou ontwikkelen. We werken aan het design tot alle partijen tevreden zijn. Daarna gaan we over naar het development. 

 • Developement

  Op basis van het ontworpen design, gaan wij aan de slag met het bouwen van jouw website. Tussentijds houden wij je op de hoogte van de voortgang met een tijdelijke link. Tijdens het bouwen verzamelen wij al jouw content die op de website moet komen. Ook schrijven wij eventuele nieuwe SEO-geoptimaliseerde teksten. Alle beschikbare content plaatsen wij direct op de website. We koppelen de website aan jouw interne systemen, installeren de benodigde marketing tools en zorgen dat Google jouw website leert kennen.

 • Hosting & Onderhoud

  Wanneer de website volledig gebouwd is, migreren wij de website van de tijdelijke staging link naar onze eigen razendsnelle server. Wij optimaliseren de laadsnelheid van de website en zorgen dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt. Wij onderhouden je website en zorgen dat alle benodigde updates worden uitgevoerd. 

 • Online Marketing

  Wanneer de website online staat, is het tijd voor conversies. Samen met jou gaan we om tafel om te brainstormen over jouw marketingdoelstellingen en stellen we een marketingplan op. Op basis van dit plan gaan we content generen voor jouw site en socials. Deze content kan van bestaan uit blogs, video's, social posts of online advertenties. Wij SEO-optimaliseren deze content, om de hoogste posities in Google te behalen. Uiteraard doen we vooraf een zoekwoorden-onderzoek om ervoor te zorgen dat je wordt gevonden op de juiste keywords. 

 • Terugblikken en vooruitkijken

  Wij monitoren jouw website en online campagnes. Op basis van data sturen we bij waar nodig, uiteraard altijd in overleg met jouw. Per kwartaal kijken we terug of de marketingdoelstellingen zijn behaald. We schalen op en optimaliseren voor het beste online resultaat. 

Contactgegevens

Vul het hiernaast formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact op. 

KVK: 77422007
BTW: NL861003688B01

Stel je vraag

Lorem ipsum