Marketing

Home - Marketing

We zijn het er met zijn allen wel over eens dat Online Marketing in deze tijden écht onmisbaar is geworden, voor elk bedrijf. Maar wat het nou precies inhoudt en nog belangrijker: hoe het werkt? Online Marketing is misschien zelfs een beetje een modewoord geworden, iedereen heeft de klok horen luiden, maar slechts een enkeling weet waar de klepel hangt.

Producten

En weet je, dat is volkomen logisch! Ieder zo zijn specialiteit. Online Marketing is de onze. SEO, SEA, Content Marketing, Social Media Marketing, Linkbuilding of zelfs contentcreatie, you name it, we got it. Misschien weet je wel heel goed waar jouw bedrijf wat hulp bij kan gebruiken, of misschien heb je geen flauw idee wat de verschillende vormen van Online Marketing inhouden. Wij helpen je in ieder geval graag bij het samenstellen van jouw ideale marketingmix, zodat we jouw bedrijf samen laten groeien.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Wil je meer bezoekers op je site, shop of blog zonder advertenties te draaien? Zorg ervoor dat je gevonden wordt! SEO is dé manier om meer organische bezoekers naar jouw domein te trekken. Het kan soms een ingewikkeld proces zijn, waarvoor je kennis en ervaring nodig hebt. Met onze expertise maken we je online beter vindbaar voor jouw doelgroep

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Advertenties zijn er voor verschillende doeleinden. Of je nu direct succesvol wilt verkopen of naamsbekendheid wilt genereren, het is enorm belangrijk dat jouw advertentiecampagnes goed staan afgesteld, zodat je het juiste publiek bereikt. Wij kunnen je van A tot Z helpen, met het maken van de content tot het afstellen van de campagnes.

Social Media

Social Media is absoluut onmisbaar geworden voor de branding van bedrijven. Je kunt het inzetten voor het promoten van je product, om een inkijkje te geven binnen je organisatie en om jouw klanten op de hoogte te houden van alle activiteiten. Wij zijn ervaren binnen de social media wereld en hebben al mooie resultaten geboekt. Laat ons je helpen!

Proces

Bij deze kunnen we alvast verklappen dat elk development traject uniek is. Toch zijn er een aantal stappen die we nemen om het volledige traject gestroomlined te laten lopen. Zo is zowel voor jouw, als ook voor ons, duidelijk waar we staan en wat we van elkaar kunnen verwachten.

01

Nulmeting

Voordat je begint aan het avontuur dat online marketing heet, moet er eerst een schets van de huidige situatie worden gemaakt. Wat is je startpunt en waar wil je naartoe? Kunnen we direct beginnen met het posten van artikelen en blogs omdat je website in de basis al perfect SEO-proof is, of ligt daar nog werk? Of, misschien wil je wel een advertentiecampagne starten voor de verkoop van jouw producten. Ook dan zullen we eerst kijken wat de situatie is en waar we het beste mee kunnen starten. Alles om ervoor te zorgen dat we met een vliegende start kunnen beginnen aan het creëren van jouw online succes.

02

Strategie

Een man zonder plan is als een schip zonder stuur, het gaat nergens heen. Dat geldt ook voor online marketing. Online marketing heeft een goede strategie nodig, tenzij je graag je geld doneert aan Google en Facebook natuurlijk. Maar zolang je liever alles uit je marketingbudget haalt om zo online resultaat te behalen, staan wij klaar om je te helpen. We kijken naar het doel, wat moet er bereikt worden en wat is daarvoor nodig? We denken samen uit welke stappen er genomen zullen worden om jouw bedrijf online te laten groeien op de manier die bij je past en realistisch is voor jouw budget.

03

Uitvoering

And we’re off! Wanneer we starten met online marketing, gaan we in de eerste fase altijd wat experimenteel te werk. Dat klinkt enger dan het is, van tevoren analyseren we de mogelijkheden en elimineren we de fouten. Waarom we dan toch een beetje experimenteren? Om de SEO-resultaten, SEA campagnes, of Social Media posts te optimaliseren en om te kijken wat in de praktijk het beste werkt. Wanneer de eerste resultaten binnenkomen, maken we samen de beslissing over de definitief te varen koers. Uiteraard gebaseerd op data, want meten is nog altijd weten. Maandelijks voorzien wij je van een uitgebreid data overzicht zodat je altijd op de hoogte bent van de resultaten.

04

Automatisering

Het automatiseren van processen kan veel tijd besparen en je sales-funnels sterk verbeteren. Denk aan het automatiseren van leadgeneratie, het opvolgen van de leads, up selling en cross selling onder de bestaande klantenkring of het vergroten van je naamsbekendheid. Eén van de methoden om dit te doen is door e-mailmarketing, maar er zijn meer mogelijkheden. De kansen zijn op dit gebied enorm!

Website check

Twijfel over je huidige website? Wij doen een gratis onafhankelijke analyse. Vul je gegevens in en ontvang het rapport. 

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.