Team

Rubrix Creations is sinds maart 2020 een feit. Ons team kenmerkt zich door het open en eerlijke karakter te combineren met humor en enthousiasme. Daarnaast zit het neerzetten van resultaten in ons DNA. Naast hun brede kennis van het online vakgebied, hebben Maurice, Dwayne en Nico elk hun eigen expertise. Door elke dag nauw samen te werken creëren wij zo het beste resultaat voor onze klanten.

Maurice van Beest

Marketing & Sales

Durf groot te denken! Het oprichten van Rubrix Creations is voor mij het startschot voor het creëren van zo veel mogelijk kansen, voor mij en voor anderen. Met mijn oplossingsgerichte gedachtegang help ik graag om jouw onderneming te laten groeien. Binnen Rubrix Creations ben ik verantwoordelijk voor de commerciële zaken. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met mij op!

Dwayne Camron

Communicatie & STrategie

Al sinds ik klein ben wil ik een eigen onderneming starten met als doel het helpen van anderen. Vandaar dat ik met veel trots onderdeel ben van dit team. In mijn rol, gericht op communicatie en strategie, ben ik een ware allrounder binnen het team. Door mijn kennis op het gebied van webdevelopment, online groei en bedrijfsvoering te combineren bouw ik graag mee aan jouw succes.

Nico Weerheim

DESIGN & DEVELOPMENT

Mijn droom om een eigen onderneming te starten, is met mijn rol als Co-Founder van Rubrix Creations, tot werkelijkheid gekomen. Ik vind het belangrijk om de missie, visie en doelstellingen van onze klanten visueel zo goed mogelijk te presenteren. Binnen Rubrix Creations hou ik mij bezig met webdesign en webdevelopment. Dit brengt als voordeel met zich mee dat ik weet wat online werkt en deze kennis mee kan nemen, wanneer ik design. 

Contactgegevens

Direct contact opnemen? Mail of bel ons. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Gebruik het formulier.

KVK: 77422007
BTW: NL861003688B01

Stel je vraag

Lorem ipsum