Website laten bouwen in Woerden?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen websites voor ondernemers in regio Woerden. Wij zijn een full-service internetbureau en kunnen je ook verder helpen op het gebied van online marketing en social media. Wij hebben klanten in allerlei soorten branches, voornamelijk uit het MKB. Wij zorgen dat jouw bedrijf of product in beeld komt bij potentiële klanten in regio Woerden. 

website laten bouwen woerden

Zo bouwen wij websites in Woerden

Voordat we op de zaken vooruit lopen vertellen wij je graag hoe wij te werk gaan. Jij wilt een website laten maken in Woerden? Lees snel verder hoe wij dat aanpakken.

Wij begrijpen dat jouw site moet aansluiten bij jouw bedrijf. Zo gaan we ook te werk. Wij gebruiken nooit standaard templates of thema’s. Voor jouw bedrijf doen we er alles aan om een uniek design te maken die de identiteit en kracht uitstraalt die het nodig heeft. Dus, op zoek naar een websitebouwer in Woerden? Plan een bel afspraak in en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Gevonden worden in Google? Daar kunnen wij je mee helpen. De websites die wij bouwen zijn standaard SEO geoptimaliseerd, zodat je website vindbaar is op de relevante zoektermen. Ook helpen wij met het instellen van jouw Google mijn Bedrijf pagina. Wanneer potentiële klanten in Woerden zoeken naar een bedrijf als de jouwe, zal jouw website getoond worden via de Google mijn Bedrijf pagina.

Voordat we beginnen met ontwikkelen, maken we in overleg met jou een duidelijke planning en heldere afspraken. Ook sturen we je wekelijks een update van ons werk en ontvang je tijdens de bouw alvast een link om de ontwikkeling van jouwe website bij te houden.
Voor het bouwen van jouw website maken we gebruik van WordPress. Dit systeem richten we zo in dat jij zelf makkelijk aanpassingen kan en doen en berichten kunt plaatsen. Kom je ergens niet uit? Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen. Oja, en daar betaal je niks extra voor.
Voor een klein bedrag per maand zorgen wij dat je website razendsnel is en blijft, hosten we je website op onze eigen cloud server en maken we dagelijkse backups. Ook beschermen we je website tegen mogelijke hacks of andere gevaren.
Inzicht in je bezoekersaantallen? Regelen wij voor je. Je krijgt zelf toegang tot Google Analytics en wij sturen maandelijkse een rapport naar je op met de belangrijkste data van jouw website.
website laten bouwen woerden

Jouw website laten maken in Woerden?

Maak een belafspraak

Wanneer kunnen we je bereiken?

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.