Website laten maken in Bergambacht?

Wil je een website laten maken in Bergambacht? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen websites voor ondernemers in regio Bergambacht, Woerden, Lopik & Gouda. Wij zijn een full-service internetbureau en kunnen je ook verder helpen op het gebied van online marketing en social media. Onze klanten komen voornamelijk uit het MKB en de industriele sector, hier ligt dan ook onze specialiteit. Wij zorgen dat jouw bedrijf of product in beeld komt bij potentiële klanten in regio Bergambacht. 

website laten bouwen woerden

Wat wij bieden

Voordat we op de zaken vooruit lopen vertellen wij je graag hoe wij te werk gaan. Jij wilt een website laten maken in Bergambacht? Lees snel verder hoe wij dat aanpakken.

Een website is veel meer dan alleen een visitekaartje van je bedrijf. Hoewel de eerste indruk enorm belangrijk is, wil je jouw bezoekers ook een goede User Experience bieden. Je website moet dus perfect aansluiten op jouw bedrijf, want dat is waar de gebruiker naar op zoek is. Alle websites die wij bouwen zijn helemaal op maat gemaakt, zonder het gebruik van templates of thema’s. We bouwen jouw website vanaf de grond op tot het gedroomde eindproduct.
Een website hebben is één, gevonden worden is twee. Wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar een bedrijf als de jouwe, wil je dat jouw website hoog getoond wordt bij een zoekopdracht in Google. Wij leveren jouw website volledig SEO-proof op, wat betekent dat wij er alles aan doen om jouw website zo goed vindbaar mogelijk te maken. Ook helpen we je kosteloos bij het instellen van Google My Business, waarmee je potentiele klanten uit de regio Bergambacht naar je website trekt.
Alles valt of staat bij goede afspraken. Daarom maken wij aan het begin van het proces in samenspraak met jou een heldere planning, met daarin duidelijke afspraken en deadlines. Tijdens de bouw ontvang je van ons regelmatig updates en een eigen link, waarop je de voortgang kunt bekijken.

Voor het bouwen van jouw website maken we gebruik van WordPress. Dit systeem richten we zo in dat jij zelf makkelijk aanpassingen kan en doen en berichten kunt plaatsen. Kom je ergens niet uit? Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen. Oja, en daar betaal je niks extra voor. 

Voor een klein bedrag per maand zorgen wij dat je website razendsnel is en blijft, hosten we je website op onze eigen cloud server en maken we dagelijkse backups. Ook beschermen we je website tegen mogelijke hacks of andere gevaren.
Inzicht in je bezoekersaantallen? Regelen wij voor je. Je krijgt zelf toegang tot Google Analytics en wij sturen maandelijkse een rapport naar je op met de belangrijkste data van jouw website.
website laten bouwen woerden

Jouw website laten maken in Bergambacht?

Maak een belafspraak

Wanneer kunnen we je bereiken?

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.