Website laten maken in Schoonhoven?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen websites voor ondernemers in regio Schoonhoven. Wij zijn een full-service internetbureau en kunnen je ook verder helpen op het gebied van online marketing en social media. Onze klanten komen voornamelijk uit het MKB en de industriële sector, hier ligt dan ook onze specialiteit. Wij zorgen dat jouw bedrijf of product in beeld komt bij potentiële klanten in regio Schoonhoven. 

website laten bouwen woerden

Bedrijf in Schoonhoven? Zo maken wij jouw website.

Voordat we op de zaken vooruit lopen vertellen wij je graag hoe wij te werk gaan. Jij wilt een website laten maken in Schoonhoven? Lees snel verder hoe wij dat aanpakken.

Een website is veel meer dan alleen een visitekaartje van je bedrijf. Hoewel de eerste indruk enorm belangrijk is, wil je jouw bezoekers ook een goede User Experience bieden. Je website moet dus perfect aansluiten op jouw bedrijf, want dat is waar de gebruiker naar op zoek is. Alle websites die wij bouwen zijn helemaal op maat gemaakt, dus zonder het gebruik van templates of thema’s. We bouwen jouw website vanaf de grond op tot het gedroomde eindproduct. Een unieke website is van groot belang als jij klanten in de omgeving van Schoonhoven naar je site wilt trekken. Laat ons je helpen!

Als je een SEO website wilt laten bouwen in de omgeving van Schoonhoven, dan ben je bij Rubrix Creations aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is in Google, zodat potentiële klanten je weten te bereiken. Je wilt een website hebben die voor jou werkt, laat ons het voor je regelen. Daarnaast helpen je we met het instellen van Google mijn Bedrijf zodat jouw website als eerste verschijnt wanneer klanten een bedrijf als de jouwe zoeken in de omgeving van Schoonhoven. 

Failing to plan, is planning to fail. Als wij met jou in zee gaan, dan werken we volgens een gestructureerde planning. Heldere deadlines en oplevermomenten, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Je ontvangt van ons een tijdelijke link, waarop je de voortgang van jouw website te allen tijde kunt bekijken. 

Voor het bouwen van jouw website in Schoonhoven maken we gebruik van WordPress. Bij voorkeur nemen wij het gehele websitebeheer voor onze rekening (wij houden van volledig ontzorgen), maar mocht je graag zelf aanpassingen doen, dan kan dat ook. Wij richten het systeem zo in dat jij zelf makkelijk aanpassingen kan en doen en berichten kunt plaatsen. Kom je ergens niet uit? Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen. Oja, en daar betaal je niks extra voor. 

Voor een klein bedrag per maand zorgen wij dat je website razendsnel is en blijft, hosten we je website op onze eigen cloud server en maken we dagelijkse backups. Ook beschermen we je website tegen mogelijke hacks of andere gevaren.
Inzicht in je bezoekersaantallen? Regelen wij voor je. Je krijgt zelf toegang tot Google Analytics en wij sturen maandelijkse een rapport naar je op met de belangrijkste data van jouw website.
website laten bouwen woerden

Jouw website laten maken in Schoonhoven?

Maak een belafspraak

Wanneer kunnen we je bereiken?

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.

5

Marketing tips
voor lokale ondernemers

Gratis 7 tips ontvangen, waarmee jij je business in beeld brengt bij potentiële klanten? Laat je gegevens achter en ontvang onze pdf direct in je mailbox.